OVER ONS


MEER WETEN OVER ONS?

In 2022:

Behaalde we volgende slaagpercentages per categorie na het eerste praktijkexamen:

Categorie A1
100%
Categorie AM
92%
Categorie A2
75%
Categorie A
62%
Categorie B
71%
Categorie BE
85%

Over

Na een jarenlange carrière bij de Federale wegpolitie bedacht Ronny Janssen een nieuw concept van rijopleiding. Voorheen had je enkel de vrije begeleiding en de erkende autorijscholen. Rijbegeleiding Janssen werd in oktober 2006 opgericht. De wetgeving bood immers vanaf dat moment de mogelijkheid om als gebrevetteerde instructeur op zelfstandige basis autorijles aan te bieden tegen betaling. Een eerste lesauto werd aangeschaft en rijlessen werden gegeven in gans de provincie Antwerpen. De leerlingen werden thuis opgehaald.

 

 Al snel bleek dat dit nieuwe concept een schot in de roos was. Vanuit heel de provincie deden leerlingen beroep op onze diensten om tegen een democratische tarief hun rijbewijs te behalen.
 
Jaar na jaar werd ons leerlingenbestand groter en groter. In 2013 hebben we rijbegeleiding Janssen omgedoopt tot een Vereniging Zonder Winst en hebben wij bijkomend een gewone commanditaire vennootschap opgestart waar wij onze erkende autorijschool in ondergebracht hebben. Alzo konden we ook voorzien in het afleveren van de officiële attesten.

Onze instructeurs

Het team van Rijschool Janssen bestaat uit diverse vaste instructeurs en aanvullend instructeurs die op zelfstandige basis komen werken. Dit gebeurt op 3 locaties namelijk, Turnhout, Dessel en Lommel.